Urban Sports Experience en Prijsvraag

Geplaatst op: 08 januari 2018


Op 31 augustus 2018 is het precies 50 jaar geleden dat sporthal de Kievit aan de Linze 13 in Geldrop haar deuren opende voor de eerste sporters. Nu 50 jaar later maken verenigingen en scholen nog dagelijks dankbaar gebruik van “hun” hal. Een dergelijk gouden jubileum is natuurlijk een bijzonderdere gebeurtenis die we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we in 2018 een aantal leuke activiteiten voor jong en oud, waarbij we onze sporthal eens extra in het zonnetje zetten.

De aftrap van het 50-jarig jubileum is op woensdag 14 en donderdag 15 februari. Beide dagen wordt sporthal de Kievit omgetoverd tot een echte Urban hal. Net als vorig jaar kan de jeugd tussen ongeveer 5 en 15 jaar tijdens de Urban Sports Experience kennis maken met niet alledaagse sporten en games.

Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe spannende uitdagingen. Sporthal de Kievit is beide dagen geopend van 10.30-16.00 uur. De toegang is gratis. Wij weten graag hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Daarom zou het fijn zijn als je van tevoren inschrijft.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan Kievit50@geldrop-mierlo.nl . De eerst 50 aanmeldingen krijgen een leuke attentie.

Natuurlijk ben je ook zonder inschrijving welkom. Je loopt dan wel de attentie mis.

En omdat sporthal de Kievit 50 jaar bestaat is er ook een prijsvraag. Als jij 1 dag directeur van de sporthal zou zijn, wat zou jij dan doen in de sporthal? Laat het ons weten. Je mag tekenen, schilderen, kleuren, knutselen, schrijven of……….zolang  je ontwerp maar door de brievenbus past. Uit alle inzendingen kiezen we het beste idee. Het winnende idee gaan we ook daadwerkelijk uitvoeren. Ben jij die directeur voor 1 dag die wij zoeken? Stuur je idee dan voor 16 februari naar Gemeente Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop o.v.v. Kievit 50 of mail naar Kievit50@geldrop-mierlo.nl

Sport en knutsel je mee? We hopen jullie allemaal te zien op 14 en/of 15 februari  in de sporthal de Kievit.

Met vriendelijke groet,
Marielle van Lieshout (cluster sport) en Harold van Lieshout (JOGG regisseur)
Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling gemeente Geldrop-Mierlo