Koningsspelen op ’t Schrijverke

Geplaatst op: 11 april 2018

Op vrijdagochtend 20 april 2018 zijn de Koningsspelen op ’t Schrijverke. Dit jaar zijn de Koningsspelen op de eigen locatie. Het programma ziet er als volgt uit:

Op beide locaties starten we met de openingsdans: Fitlala. Daarna wordt in alle groepen het programma doorgesproken.
Op locatie Centrum is er vervolgens een Vossenjacht waarbij de kinderen onder leiding van ouders op zoek gaan naar de leerkrachten die als sportfiguur ergens in de wijk of in het centrum te vinden zijn. Hier moeten ze allerlei sportieve opdrachten uitvoeren. Terug op school zijn er na de fruitpauze allerlei spelletjes waar de kinderen zelf mogen kiezen wat of welk spel ze gaan doen.
Op locatie Luchen starten we met de spelletjes op school en na de fruitpauze start de Vossenjacht.

Het is fijn als de kinderen gemakkelijke schoenen en liefst oranje, rood-wit-blauwe kleding dragen. Voor de fruitpauze moeten de kinderen zelf eten en drinken meenemen, Tussendoor krijgen ze  een appeltje en eventueel drinken.  Om 12.30 uur begint de meivakantie.

Wij willen de hulpouders alvast hartelijk bedanken en wensen  iedereen een super fijne vakantie met heel veel mooi weer.

Werkgroep Koningsspelen: Angelique, Edwin, Hanneke, Irma, Vera en José