Afscheidsdag groep 8

Geplaatst op: 18 juni 2018

Donderdag 28 juni 2018 staat in het teken van het afscheid van groep 8. Alle kinderen van groep 8 worden om 8.45 uur te voet verwacht op het Molenplein, zoveel mogelijk ‘s zomers verkleed (bij voorkeur oude kleding!). Alle kinderen moeten een handdoek en duikbril/zwembadbril meenemen. Vervolgens zullen we locatie Luchen en locatie Centrum bezoeken.
Het middagprogramma inclusief verzorgde lunch vindt plaats op locatie Centrum. Om 14.30 uur zijn ouders welkom om te komen kijken naar de afsluitende activiteit. Jongere broertjes/zusjes zijn ook welkom om te komen kijken. Broertjes/zusjes van locatie Luchen kunnen dan door ouders opgehaald worden om te gaan kijken (graag even afstemmen met de leerkracht). Om 15.00 uur gaan de leerlingen van groep 8 naar huis.
Om 17.30 uur worden alle kinderen lopend verwacht op locatie Centrum. Ouders van leerlingen groep 8 zijn om 18.15 uur uitgenodigd bij het plein voor het gemeentehuis. Zij komen kijken naar de première van de film met aansluitend een receptie (tot uiterlijk 21.00 uur).  Alle ouders worden om 22.30 uur verwacht voor de afsluiting.
Vrijdag 29 juni worden de leerlingen van groep 8 om 10.30 uur op school verwacht voor hun laatste schooldag.